TRENGGALEK JATIM - Lutfi Oktaviantoro, nelayan soko Watulimo Trenggalek ditemokake mati amarga disabetake bledhek nalika lagi ngresiki prau ing cangkem Kali Cengkrong Trenggalek, dina Setu awan kepungkur. 


Nalika dikonfirmasi, Kepala Bagian Operasi Kantor Penelusuran dan Bantuan Basarnas Surabaya, I WAYAN SUYATNA, ujar manawa wiwitane LUTFI ngresiki prau ing muara Kali Cengkrong udakara jam 4 sore. 

Udan lagi udan. Dumadakan LUTFI disabet bledhek lan disapu lepen kali tumuju perairan Pantai Prigi. Kulawarga curiga amarga LUFTI durung sore mulih. Kejadian kasebut banjur dilaporake menyang Pos Trenggalek SAR. Petugas sing nampa laporan kasebut banjur nganakake pencarian LUTFI wiwit jam 22.00 WIB. 

Upayane petugas kasebut mung sukses dina Senen esuk udakara jam 04.40 WIB. LUTFI ditemokake udakara 40 meter saka lokasi awal sing umbah-umbah kanthi kondhang. Sabanjure, jisime LUTFI dievakuasi dening petugas menyang rumah sakit.

Naliko Ngresik iw Prahu, Nelayan Trenggalek Kesamber Bledek

TRENGGALEK JATIM - Lutfi Oktaviantoro, nelayan soko Watulimo Trenggalek ditemokake mati amarga disabetake bledhek nalika lagi ngresiki prau ing cangkem Kali Cengkrong Trenggalek, dina Setu awan kepungkur. 


Nalika dikonfirmasi, Kepala Bagian Operasi Kantor Penelusuran dan Bantuan Basarnas Surabaya, I WAYAN SUYATNA, ujar manawa wiwitane LUTFI ngresiki prau ing muara Kali Cengkrong udakara jam 4 sore. 

Udan lagi udan. Dumadakan LUTFI disabet bledhek lan disapu lepen kali tumuju perairan Pantai Prigi. Kulawarga curiga amarga LUFTI durung sore mulih. Kejadian kasebut banjur dilaporake menyang Pos Trenggalek SAR. Petugas sing nampa laporan kasebut banjur nganakake pencarian LUTFI wiwit jam 22.00 WIB. 

Upayane petugas kasebut mung sukses dina Senen esuk udakara jam 04.40 WIB. LUTFI ditemokake udakara 40 meter saka lokasi awal sing umbah-umbah kanthi kondhang. Sabanjure, jisime LUTFI dievakuasi dening petugas menyang rumah sakit.